Jeg er 25 år gammel, og har i januar 2013 rykket teltpælene i Århus op, for at flytte til Brønshøj med min kæreste. Her bor vi i en skøn, gammel 2-værelses, og har en masse projekter i gang, som jeg kommer til at vise frem her.

Jeg har altid elsket at være kreativ. Som lille lavede jeg mange perleplader. Siden er perlerne mest blevet brugt til smykker – men mon ikke perlepladerne bliver fundet frem igen, det er jo blevet så moderne. Ud over perlerne, er jeg blevet rigtig glad for at strikke, og næsten endnu mere glad for at hækle! Jeg har lært de grundlæggende tricks af min mor og resten fra sider som youtube, Hendes Verden og På Pinden – skønt hvad man kan finde på nettet! Jeg customizer også mit tøj, hvis jeg synes jeg trænger til nyt, men ikke har råd ;-)

Jeg er uddannet klinisk diætist, og er i november 2013 startet i et barselsvikariat på Forebyggelsescenter Vesterbro. Det er et rigtigt spændende job og et dejligt sted at arbejde :-) Selvom jeg nu har fået voksenarbejde, har jeg stadig masser af tid til at være kreativ!

Reklamer